Minőségpolitika

Társaságunk célkitűzése, hogy partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük. Fontosnak tartjuk, hogy a közvetlen megrendelőink mellett az építmények használói is hosszú távon elégedettek legyenek a munkánkkal. Ennek érdekében pontosan felmérjük a megrendelő igényét, biztosítjuk az ehhez szükséges erőforrásokat. Az MSZ EN ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer kialakításával, bevezetésével és működtetésével is ezt a célkitűzést kívánjuk szolgálni.

A megbízhatóság, pontosság, jó együttműködés a partnerekkel, a mások által végzett munkák és a környezet védelme számunkra minőségi követelmény. A társaság vezetői és minden munkatársa – álljon a termelési folyamat bármely pontján – azzal a felelősségtudattal végzi munkáját, hogy a tőle elvárható legjobb minőséget nyújtsa.

A Luczay Gipszkarton Kft. a minőséggel összefüggő kérdésként kezeli tevékenységének és szolgáltatási színvonalának fejlesztését, figyelembe véve a biztonsági és megbízhatósági elvárásokat. Társaságunk beszállítói és alvállalkozóitól elvárja, hogy minőségi céljaival azonosuljanak, és együttműködésünk során jelenleg és a későbbiekben is vegyék figyelembe cégünk minőségbiztosítási rendszerében előírtakat. A társaság vezetősége gondoskodik arról, hogy minőségpolitikáját a szervezeten belül minden szinten megértsék, közreműködik a minőségpolitika tudatosításában és számonkérésében a mindennapi munka során.